Kezdjük „otthon”: Ma reggeli igazi tavaszias fogadtatás az irodánk előtt Zamárdiban, a Szabó Kertépítő telephelyén.Közben földmunkákba kezdtünk, építünk egy TORO öntözőrendszert is a Balaton partján:


Mala Garden Siófok. Visszakerültek a pálmák (Chamaerops excelsa) a cikász (Cycas revoluta) és a még kókadt szerelemvirágok (Agapanthus africanus), várják a nyarat...
Balatonszárszó: építész házaspár minimalista nyaralójának letisztult formájú tavaly készült blokkos növény kiültetése, káprázatos balatoni panorámában feloldva.

Redős bangita (Viburnum plicatum 'Tomentosum') hangulatos félárnyéki cserje egy balatonszárszói kertben.
Balatonakararattyai balatoni panoráma teleltetőből visszakerült pálmákkal...Kiemelt veteményes ágyás vasúti talpfából csepegtető öntözéssel, már virágzó koktél paradicsommal egy lépcsőzetes, többfunkciós balatonakarattyai kertben. A kiemelt veteményes előnye, hogy a kutya nem okoz kárt a veteményesben és nem kell nagyot hajolni gyomláláskor.
Siófoki tavaly készült árnyas kert - ősfenyvesben (1920-as években telepített fekete fenyők) mértani házhoz, mértani kert.


Lulla cottage.
Alakul a gondolatok valóra váltása. A múlt és a jelen találkozásából egy új jövő születése...meg már, hogy a kertje következzen...


Megosztás:

Megjegyzés küldése

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.