Kaptunk ma két képet. Egyikük egy nemrég épített kemence fotója, a másik az első kemencében sült ételé:Csevegtünk kicsit Hohl Lászlóval, a kert tulajdonosával. Kiderült ő még nem látta ezt a történetet a blogban. Úgy gondoltam itt az ideje meglepni, ha már volt olyan kedves és elküldte a képeket miután elkészült a kertje.

Előzmények:

Évekkel ezelőtt egy kertépítő versenyre megterveztük és megépítettük a „Művész búvóhelye” fantázianevű versenykertünket:


Kevés annyira kellemes meglepetés ér egy tervezőt, mint mikor megtudja: terve sikeres, hiszen kézzel fogható valósággá vált. Ez történt. Egy képsorozat érkezett hozzánk a napokban. Küldőjét annyira inspirálta ez a kert, hogy a kiállítási prospektusunkban lévő alaprajz alapján végül megépítette:


Elmondta, azért is szeretné velünk megosztani, mert a terv cégünk szellemi tulajdona, a szerzői jogok szempontjából is szeretne velünk megegyezni. A küldővel megegyeztünk a képek nyilvános megosztásában, cserébe az örömért amit okozott.

Kaptunk képeket a nap minden szakából, még éjszakait is. Szabó László - a Szabó Kertépítő Kft. kertálmodó tervezője nagy örömmel fogadta a küldeményt. Ezek egy részét megosztjuk veletek, milyen lett a művész búvóhelye az életben:


Az elkészült kertet mi gyönyörűnek látjuk. Kíváncsian várjuk véleményeteket!


Megosztás:

Megjegyzés küldése

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.