Világfestés virágokkal, fákkal - A tündérek kertje is így készül

728x90 AdSpace

Kínáló
hétfő, március 28, 2016

Világfestés virágokkal, fákkal

Dolgoznak a telephelyünk mandulafáin a méhek és a pillangók...
Krókusszal (Crocus) festett fű.


Amikor hamarabb virágzik egy növény, minthogy a levele kihajtson.


Gardenexpo-Orchidea Ünnep
Ezek a szépségek azért jöttek létre, hogy rovarokat csábítsanak a virágporukhoz... Mi pedig ennek a következményeiben gyönyörködhetünk.


Kamélia (Camellia japonica)
örökzöld lomblevelű a mediterránum kertjeiben elterjedt, Japánból és Koreából származó cserje. Sajnos hazánkban nem télálló. Csak télikertekben teleltethető.
Csüngő japáncseresznye (Prunus yedoensis Shidare Yoshino) kis kompakt koronát nevelő csüngő ágrendszerű fa. A dúsan virágzó japán nemzeti növény termést nem hoz, virágzása idején káprázatosan fest. Mint itt ez az előhajtatott példány a Gardenexpo Makeosz standján.
Növény táblák antikolt rézből.
Többször előfordul, hogy szeretnénk kedvenc növényünk nevét megörökíteni. Ez is lehet egy klasszikus és igényes lehetőség.
Egyik kedvenc fenyőféle: Andalúz jegenyefenyő (Abies pinsapo), megbújik ebben a több különleges növénnyel telepített sok évtizedes kertben.
Éklevelű kutyatej (Euphorbia rigida)és pázsitviola (Aubrieta deltoidea)díszíti a balácapusztai római villagazdaság romkertjét.

Odvas keltike (Corydalis cava) igazi tavaszi hírnök.


Mirabolán szilva / Cseresznyeszilva / Fosóka szilva (Prunus cerassifera), nemes szilvafajták alanyaként terjedt el. Erőteljesen sarjadzó gyökerű, nagy vitalitású gyümölcsféle is. Rendkívül kellemes íze miatt házipálinka kiváló alapanyaga, úgy hashajtó hatása sincs.
Világfestés virágokkal, fákkal Reviewed by Nessie Graf on hétfő, március 28, 2016 Rating: 5 Dolgoznak a telephelyünk mandulafáin a méhek és a pillangók ... Krókusszal (Crocus) festett fű. Amikor hamarabb virágzik egy növén...

Nincsenek megjegyzések:

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.