Függőleges kertek - A tündérek kertje is így készül

728x90 AdSpace

Kínáló
vasárnap, szeptember 27, 2015

Függőleges kertek

Egyre divatosabb, bár nem egyszerű egy ilyet létrehozni. Nagy előnye, hogy a sötét téli hónapok alatt is nagy felületű léleküdítő, zöld látványban lehet részünk, nem beszélve az erdőillatról, ami már önmagában is csodás.


A többi - beltéri és kültéri - kert is szép példája a témának, igényes tervezéssel, kivitelezéssel. Ha ilyet szeretnénk, mindenképp kert-tervezővel konzultáljunk, ezt tuti nem dobjuk össze otthon a garázsban!

A függőleges kertekben a növények sűrűn zsebszerűen elhelyezett perforált aljú ültető edényekbe kerülnek beültetésre. Automata önvisszaforgató rendszerű (beltéren) „zsebenként” egyedi csepegtető öntözést kapnak. Időnként az öntözővízbe kevert tápanyag utánpótlással. A természetben sziklás, nedves környezetben szintén élnek függöleges növényfalak.

Rendes Gabriella lakberendező képei
Függőleges kertek Reviewed by Szabó Kertépítő on vasárnap, szeptember 27, 2015 Rating: 5 Egyre divatosabb, bár nem egyszerű egy ilyet létrehozni. Nagy előnye, hogy a sötét téli hónapok alatt is nagy felületű léleküdítő, zöld lát...

Nincsenek megjegyzések:

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.