Idén is volt kertészeti kiállítás és vásár Tullnban. A hazai kertészek számára a MAKEOSZ szervezte meg a látogatást. Az, hogy egyszerű kiállítás lenne túlzás, hiszen a területen folyamatosan működő kertek vannak.

60 kész kert található itt, melyek mindegyike vegyszermentesen fenntartott. Ausztriában nagyon fontosnak tartják a természet fenntartását, a hasznos kerti élőlények védelmét, melybe a hasznos rovarok is beletartoznak.

Gyermekek és felnőttek számára egyaránt készültek játszó és pihenőhelyek, gondoltak a szerelmesekre is. Sok olyat láttunk, ami kicsit továbbgondolva egészen vidám kertek telepítéséhez ad ötletet.

Kerti gépek, növények, kerti bútorok és kerti dekorációk egyaránt szerepeltek a kiállítottak között. Jó, ha ezeket a nagyközönség is látja, hiszen egy kert mindig több, mint elültetett virágok, fák, bokrok és fű. Sok ötlet akár házilag is megvalósítható.

Válogatás a működő kertekből:Óriások kertje - a felnőtt játszótér:
Szerelmeseknek:Azért egy ilyet el tudok képzelni kertben is, mint kiemelt virágágy. A szívecskés körítés nélkül persze.

Kittenberger Garten

Kertészeti áruda

Egy komoly méretű Rovarszálloda (Bee Hotel - Insect Hotel), ahova becsalogatjuk a kertünkbe a hasznos rovarokat. Ausztriában nagy támogatottsága van a természetes növényvédelemnek, a vegyszerek mellőzésével, ez is a védelem része.


Ugyanott fürdőtó

a pihenni és felfrissülni vágyóknak:
Elmaradhatatlan a kerti gyermekparadicsom is:Megosztás:

Megjegyzés küldése

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.