Az idei nyár utolsó bejegyzése közösségi programokról, hőségről, kirándulásról, a tegnapi áradattal együtt. Ez után ismét jönnek a kertek, kertépítések, de ezt mindenképp szeretném megosztani mindannyiótokkal. Mert a kertépítés olyan, amit nem lehet elég korán kezdeni és sosem érdemes abbahagyni.


A kertépítő meg olyan, aki mindenhol, mindenben képes meglátni a szépet, ha akárcsak egy apró részletben benne van - szokta mondani egyik lelkes követőnk.

Mindannyian jó életet szeretnénk magunknak. Ehhez kell a világ szépségének megismerése, szeretteinkkel megosztása is. Örülök, ha kollégáimmal - akik egyben barátok is - nemcsak a kertek építésekor játsszunk közösen, hanem időnként szabadidőben is. Még jobban örülök, ha ebben családjaink is részt vesznek.

Remélem, Kedves Látogatónk, úgy érzed majd magad mikor végignézed ezt a nyári beszámolót, mintha magad is velünk tartottál volna. Remélem meg fogod engedni magadnak, hogy elkezdj azon munkálkodni, jövőre tényleg együtt menjünk a szépet és jót megtalálni.

Most beszéljenek helyettem tovább a képek, nagyon rövid magyarázatokkal. Így is hosszú lesz.

Céges élménymotorozás a Balaton-felvidéken:BarnagFelújított kálvária Barnagon


Köveskáli keresztSalföld
Salföld erdei kolostor

Terepmotorozás Balatonhenye és Vigántpetend között

Két autószépség, amik nyaralni jöttek

Ferrari


Ős Ford Transit


Erdei motortúra Kapolcs közelébenKalászban a parti nádtippan (Calamagrostis pseudophragmites) a Sió partján. Látványos honos fűfélénk.


Il Mercato étterem, dél-olasz stílusban, máraZamárdi, vízparti kert, reggel
Bellapuszta Szabadi-fürdőtelepRózsás fogadtatásKerti meglepetéscsobogó

Zamárdi panorámás kert

Hangulatos-praktikus sokat használt pergolával. Illatos japánlonccal (Lonicera japonica Halleana) és trombitafolyondárral (Campsis tagliabuana Madame Galen) befuttatva.


Tamás Bátyó Gunyhója, Vászoly.

Beretvás Tamás kertész kollégánk élesztette fel ezt az öreg malmot, amelyről írásos források regélnek már 1050-ből egy birtoklevélben. A malom a hozzátartozó pince présház és lak legújabbkori életét vendégházként éli. Amely befogadja a művészetet, amint az a kertjében látható, valamint a kertész tulajdonos keze nyoma is ott van a völgy kertben.


Gólyák TótvázsonybanA BakonybanCsesznek vára

Egyedi építésű Kawasaki

egy mosonmagyaróvári szervizgarázs előtt.Szigetközi túra


Napfelkelte Balatonendrédnél és naplemente Rádpusztánál
Baláca, Nemesvámos határában

100 éves vackorfa
Római kori villagazdaságÁrpádkori templomrom

az erdő mélyén a balácai római villa szomszédságában.

Kövesdi impozáns templomrom

Aszófő közelében állja az idő vasfogát. A XII. században épült templom és a körülötte lévő falu a Balaton partján a törökdúlás idején pusztult el.
Amikor egy zöldjuhar (Acer negundo) gyökerei fogságába kerül egy téglafaldarab...az bizony hosszú idő...amióta megfeledkeztek az építmènyről.Balatonátevezés Fonyód-Badacsony-Fonyód C-2


III. helyezésAkiknek nem sikerült átevezni:

Balatonkeresztúri vízirendőrség udvara...


Amikor egy óra alatt esik le egy éves eső.

Megosztás:

Megjegyzés küldése

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.