VII. Magyar Kertépítő verseny - A tündérek kertje is így készül

728x90 AdSpace

Kínáló
kedd, március 24, 2015

VII. Magyar Kertépítő verseny

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy megvolt a Gardenexpo, várjuk az eredményt és ennyi a vásárok időszakának, elárulom: hamarosan új program, új verseny és új játék következik.


Eleinte gondolkodtunk azon, hogy feliratkozáshoz, tetszikeléshez, követéshez kötjük a belépőjegy sorsolást, aztán arra jutottunk, akinek tetszik amiket közzéteszünk úgyis követ minket. Vagy az oldalon, vagy a blogon, vagy a közösségi oldalak valamelyikén. Végül úgy döntöttünk, inkább ismét kérdést teszünk fel. Most kettőt is.
  1. Milyen ismert kertészeti szövetségek tagja a Szabó Kertépítő Kft.?
  2. Milyen neves kertészeti társaság tagja a cég ügyvezetője, Szabó László?

A válaszadás módja:

  • Két jegyre pályázók mindkét kérdésre egy megjegyzésben, vagy hozzászólásban szíveskedjenek válaszolni.
  • Egy jegyre pályázók a két kérdés valamelyikére kell válaszoljanak.

Hol és hogyan lehet a válaszokat beküldeni:

  1. Itt, a blogbejegyzéshez írt megjegyzésben. A megjegyzésben értesítési nevet, e-mail címet kérünk megadni, a megjegyzéseket nem tesszük közzé, csak a nyertes nevét. A nyertesnek e-mail üzenetet küldünk arról, hogyan veheti át nyereményét.
  2. Google+ oldalunkon ezen bejegyzés posztjához írva. Az ottani sorsolás eredményét ott közöljük, az ottani nyertesnek privát üzenetben küldjük meg további teendőjét.
  3. Facebook csoportunkban szintén a bejegyzés posztjához írva. Az ottani sorsolás eredményét ott közöljük, az ottani nyertesnek privát üzenetben küldjük meg további teendőjét.
  4. Weboldalunkról közvetlenül küldött üzenetben. A nyertest e-mailben értesítjük.

Meddig lehet a válaszokat beküldeni?


A válaszadás határideje: 2015. április 12. 24:00. Az ez után érkezett válaszokat nem tudjuk elfogadni.

VII. Magyar Kertépítő verseny Reviewed by Szabó Kertépítő on kedd, március 24, 2015 Rating: 5 Mielőtt bárki azt gondolná, hogy megvolt a Gardenexpo, várjuk az eredményt és ennyi a vásárok időszakának, elárulom: hamarosan új program, ...

Nincsenek megjegyzések:

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.