Több éves előkészítő munka után, 2013 őszén végre megépült Rétföldi utcai telephelyünkön az az új csarnokrész, mely nagyobb raktározási területet biztosít számunkra, valamint lehetővé teszi egy kertépítési szaküzlet kialakítását.

Az új épületrész megjelenésében illeszkedik a meglévő könnyűszerkezetes csarnoképületekhez, de kisebb méreteinek köszönhetően azoknál barátságosabb és hívogatóbb.


A keleti oldalon található bejárat a Rétföldi utca felől gépjárművel könnyen megközelíthető, a meleg színű kerámialapokkal burkolt leendő üzlethelyiség pedig vevőbarát, áttekinthető kialakítást kap.

Az épület lehetővé teszi a Szabó Kertépítő Kft-nél kapható széles termékpaletta kulturált bemutatását és árusítását is, így a jövőben kertépítő kivitelezők és szakmai cégek igényeinek kielégítése mellett az egyéni vásárlók, kertbarátok nagyobb érdeklődésére is számítunk.

A projekt eredményeként az elkészült raktárrészben a cég meglévő anyag-és eszközállománya kényelmesebben és biztonságosabban tárolható, a kertépítési üzletrész létrehozásával pedig több felmerülő vevői igénynek tudunk eleget tenni, ezáltal komplexebb szolgáltatást nyújtani.

A most elkészült új raktárcsarnok 45%-os támogatással, az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati konstrukcióban valósult meg.
Megosztás:

Megjegyzés küldése

Ide írhatja kérdését, megjegyzését. A megjegyzések moderáltak.